Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/581-7046

Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m
Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m
3 495 Ft

Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m

Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m
Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m

A Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór (cikkszám: LCA001) egy forradalmian új, csúcstechnológiás anyagból készült előkezsinór, amely a horgászat során kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az 100%-os tisztaságú fluor-szénhidrogén anyagból készült zsinór vékonyabb, lágyabb és erősebb, mint a hagyományos fluorocarbon zsinórok, így a horgászok számára tökéletes választás.

Az új generációs fluor-szénhidrogén anyag előnyei közé tartozik a kiváló víz alatti láthatatlanság, amely növeli a horgászat hatékonyságát. A halak nehezebben észlelik a zsinórt, így nagyobb eséllyel akadnak horogra. A vékonyabb és lágyabb anyag miatt a zsinór könnyen kezelhető és rugalmas, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy gyorsan és egyszerűen kösse az előkéket.

A Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór erőssége és tartóssága kiemelkedő, így a horgászok hosszú távon is megbízhatnak benne. A zsinór kiváló kopásállósággal rendelkezik, ami garantálja, hogy a horgászat során a zsinór nem sérül meg, és a halakat biztonságosan ki lehet emelni a vízből.

A csúcstechnológiás anyagból készült Drennan Acolyte előkezsinór tökéletesen alkalmas a finom horgászathoz, például a feeder, a match vagy a method horgászathoz. A zsinór kis átmérője és alacsony nyúlása miatt nagyon érzékeny, így a horgász könnyen észlelheti a legkisebb kapást is. Emellett a zsinór kiváló csomótűrő képességgel rendelkezik, ami biztosítja, hogy a csomók erősek és megbízhatóak maradjanak a horgászat során.

A Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór több különböző vastagságban és hosszúságban kapható, így minden horgász megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot. A zsinór színe átlátszó, ami tovább növeli a láthatatlanságát a vízben.

 

 


Használati utasítás

 

Márka
DRENNAN
Raktáron   (13 db)
3 495 Ft
A vásárlás után járó pontok: 175 Ft
Részletek

Kedves Vásárló!

Örömmel mutatjuk be Önnek a Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m terméket, amelynek cikkszáma LCA001. Ez a kiváló minőségű előkezsinór kifejezetten a horgászok számára készült, akik a legjobb minőséget keresik.

Az előkezsinór 50 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk. A Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A fluorocarbon anyagok kiválóan ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak, így biztosítják a horgászat során a megfelelő stabilitást és biztonságot.

Az előkezsinór kiválóan alkalmazkodik a víz alatti környezethez, így a halak számára is kevésbé észrevehető. Ez azt jelenti, hogy a halak kevésbé félnek meg, és könnyebben belemennek a csaliba. Az előkezsinór kiválóan használható a különböző horgászmódszerekhez, például a feeder horgászathoz, a match horgászathoz, a picker horgászathoz és a method horgászathoz.

A Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór kiválóan használható a különböző halakhoz, például a pontyhoz, a sügérhez, a keszeghez és a kárászhoz. Az előkezsinór kiválóan alkalmazkodik a halak méretéhez és súlyához, így biztosítja a megfelelő stabilitást és biztonságot.

Az előkezsinór kiválóan használható a különböző horgászmódszerekhez, például a feeder horgászathoz, a match horgászathoz, a picker horgászathoz és a method horgászathoz. Az előkezsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászmódszerekhez, így biztosítja a megfelelő stabilitást és biztonságot.

Összességében a Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m kiváló minőségű termék, amely biztosítja a megfelelő stabilitást és biztonságot a horgászat során. A termék kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászmódszerekhez, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. Ha Ön is a legjobb minőséget keresi, akkor a Drennan Acolyte Fluorocarbon előkezsinór 50m a tökéletes választás!

Adatok
Cikkszám
LCA007
Zsinór méretek
- 2lb (0.10mm / 0.91kg)
- 2 1⁄2lb (0.12mm / 1.13kg)
- 3lb (0.14mm / 1.36kg)
- 4lb (0.16mm / 1.81kg)
- 5lb (0.17mm / 2.27kg)
- 6lb (0.19mm / 2.72kg)
-7lb (0.21mm / 3.18kg)
- 8lb (0.23mm / 3.63kg)
- 10lb (0.25mm / 4.54kg)
- 12lb (0.28mm / 5.44kg)
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek