Special Mix Turbó etetőanyagok 1kg

2-3 Nap Special Mix Turbó etetőanyagok 1kg

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

A Speciál Mix Big Bream egy alapvetően keszeges etetőanyag, de rendelkezik egy olyan adalékanyaggal, mely a keszeg horgászatok során mindig ad pár darab nagyobb testű halat. Lehet ez karika keszeg, kárász, de még akár ponty is. Az etetőanyag szemcsemérete se nem durva se nem túl finom, pontosan a nagyobb testű keszegfélék miatt. Illatán és ízén is jól érzik a keszegfélék horgászatánál jól bevált fűszerek illata, de  a háttérben ott van a nagyhalas adaléknak az illata is. Keverékünk tartalmaz még narancssárga és citromsárga FLUO angolmorzsát is, melyek a fekete színű etetőanyagban szinte világítanak. 


Bream

A speciális aromakombinációnak köszönhetően extra csalogatóhatással van a legóvatosabb keszegfélékre is. A több mint tízféle alapanyagot tartalmazó etetőanyag alapja a jó minőségű kenyérmorzsa és mézeskalács elegye, amely sok pörkölt olajos maggal és a spculatius aromával kiegészítve válik attraktívvá. A felszálló szemcséknek köszönhetően a vízközt tartózkodó halak is utat találnak az etetésünkre. 


Carp

Ez az etetőanyag egy olyan pontyos versenykeverék, ami sok hazai versenyen bizonyította már fogósságát. A keverék érdekessége, hogy nem tartalmaz felszálló szemcséket,a mederfenéken bontva fejti ki hatását, így a vízközt tartózkodó keszegféléket nem csalja le az etetésünkre. Az etetőanyag szemcsék olyan nehezek, hogy szárazon a vízbe szórva is jelentős részük azonnal elsüllyed. Színe sárgás-barna, amelyben az édes-piros süllyedő morzsák szinte világítanak a fenéken, felkeltve a pontyok érdeklődését. Az etetőanyag íze és illata nagyon kellemes, édes ízvilágú.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

    Bruttó ár:
  • 1.000 Ft
  • Nettó ár: 1.000 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Címkék: specialmix, etetőanyag, versenyhorgászat, match, úszós, rakós,