Special Mix Extra etetőanyagok 1kg

2-3 Nap Special Mix Extra etetőanyagok 1kg

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

VAJSAVAS :

Az N-Butyric Acid, azaz a vajsav az egyik legmegosztóbb, de egyben a leghatásosabb illat is a pontyok számára! A vajsav egy teljes egészében természetes sav, amit a halak már rendkívül távolról megéreznek. Rájöttünk, hogy az etetőanyagunk csalogató hatását ananászos aromával kombinálva még félelmetesebb keveréket tudunk létrehozni, így azt háttérízként alkalmaztuk az etetőanyag gyártása során! Az etetőanyag 3mm-es színes mikropelletet is tartalmaz, azzal válik teljessé a csalogató hatás. 


FŰSZERES DÉVÉR

Elsősorban versenyhorgászatra kialakított etetőanyag, amely bármely szélsőséges helyzetben megállja a helyét, viszont árát tekintve elérhető bárki számára. Receptúrája miatt kimondottan a dévérkeszegekre van csalogató hatással. Sok olajos magvat és egy speciális, titkos fűszerkeveréket tartalmaz, amelyet hosszú éveken át kísérletezett ki a gyártó, ez az a semmihez sem fogható, jellegzetes illat amelyet érzünk rajta. Sötétbarna színű, változatos szemcseméretű etetőanyag, amely citromsárga süllyedő fluo morzsát is tartalmaz.


PONTY

Feltűnő sárga színével és citrusos aromájával azonnal felkelti a pontyok és kárászok érdeklődését, amelyek hosszú időn keresztül ott tartózkodnak az etetésünkön, az aprószemű piros és a kifejezetten nagyszemű sárga süllyedőmorzsának köszönhetően. Ez az etetőanyag a pontyos versenyekre lett kifejlesztve a nyári időszakra, mert melegebb vízben mutatja meg az igazi erejét.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

    Bruttó ár:
  • 770 Ft
  • Nettó ár: 770 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Címkék: specialmix, etetőanyag, versenyhorgászat, match, úszós, rakós,