Elfogyott Special Mix All IN etetőanyagok 1kg

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

ALL-IN Panettone Carp:

A sok év alatt szerzett horgász tapasztalat azt mutatta, hogy a ponty és kárász félék szeretik a citrusos jellegű etetőanyagokat, csalikat. A palettánkon több, mint 10 éve megtalálható Extra Ponty etetőanyag, ami egy erősen citromos keverék még a mai napig is óriási sikernek örvend, mind a versenyhorgászok, mind a hétköznapi horgászok körében. Ebből az etetőanyagból kiindulva készült el az ALL-IN Panettone Carp. A panettone egy kuglóf szerű, citrusos-gyümölcsös olasz sütemény. ( Ami nálunk bejgli, az az olaszoknál panettone). A Panettone Carp egy durva szemcseméretű, sárgás-barna színű, nehéz fajsúlyú, panettone izű és illatú etetőanyag, amely nem csak a hétköznapi horgászatok során, de kiélezett versenyhelyzetekben is megállja a helyét. Kifejezetten ponty és kárász horgászatára ajánljuk. 


ALL-IN Speculatius Bream:

A nevéből is látszik, hogy ez egy keszegfélék horgászatához kifejlesztett etetőanyag. Köztudott, hogy fűszerekkel nagyban növelhetjük keszeges etetőanyagaink csalogató hatását. Ilyen fűszerek pl: fahéj, koriander, szegfűszeg, só. Az ALL-IN speculatius bream emiatt kapta a SPECULATIUS ízesítést. A speculatius egy olyan speciális keverék, mely nagyon sok fűszert tartalmaz. Alapjai közé tartozik a fahéj, szegfűszeg, szerecsendió, gyömbér, de ezeken kívül még sok más is. Különlegessége a keveréknek, hogy ezekből az ízesítő anyagokból folyékony és por formában is adtunk az etetőanyaghoz. A folyékony adalék azért fontos, hogy minden szemcse magába szívja és szépen lassan adja ki magából oldódás közben, míg a por forma egy intenzív csalogató hatást fejt ki már etetés után egyből. Az etetőanyagnak apró szemcsemérete, édeskés-fűszeres íze, közép barna színe van és nem tartalmaz semmiféle szintetikus anyagot. Kimondottan keszegfélék horgászatához ajánljuk. 


ALL-IN BLACK:

Az egyedi gyártási technológiának köszönhetően a keverék alap ízét még jobban kiemeltük, mindamellett hogy ez az etetőanyag nem tartalmaznak aromát. Úgy gondoltuk, hogy a különböző helyzetekre a horgász maga válassza ki a megfelelő aromát az All-in aromakoncentrátumok közül, így létrehozva az adott időszakban legmegfelelőbb kombinációt. Az ALL-IN BLACK keverék több élversenyző kedvelt etetőanyaga a számtalan variációs lehetőségnek köszönhetően. A teszthorgászatok során kiderült, hogy fekete színe és közepes szemcsemérete, miatt a keszegfélék, de még az óvatosan táplálkozó pontyok és kárászok is előszeretettel fogyasztják még a lehűlt vizekben is. 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Special Mix All IN etetőanyagok 1kg

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

  • Gyártó: Special-Mix
  • Termék kód: SPAI
  • Elérhetőség: Elfogyott
    Bruttó ár:
  • 1.000 Ft
  • Nettó ár: 1.000 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Címkék: specialmix, etetőanyag, versenyhorgászat, match, úszós, rakós,