Fortis Vista

Fortis Vista

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

A vadonatúj Fortis Vistas legújabb technológiájával ellátott, szabadalmaztatott Ultra Slim Injection technológiájuknak köszönhetően nagy optikai pontossággal, extrém tisztasággal és kiemelkedő védelemmel rendelkeznek, ezek nem csak napszemüvegek, hanem lelkiállapotok is.

A vadonatúj Triple X lencsékkel a következőket kínáljuk:
eXtra Clarity
eXtra definíció
eXtra védelem

Az eXtra Clarity ultra-vékony lencsékkel érhető el, nagy optikai pontosság mellett. A vékonyabb az objektív, annál kevésbé torzul! Ehhez hozzáadja a megnövekedett keretek magasságát egy végtelen látómező számára.
Az eXtra definíciót gondosan kiválasztott kontrasztjavító színeinkkel érjük el. A befecskendezési folyamat lehetővé teszi számunkra, hogy finomítsuk az objektív színeit, segítve kiküszöbölni a kék fényt, amely egy "természetes látást" támogat.
Az eXtra védelem - Paramount védelem - Az UV A, B és C elleni teljes védelem elsődleges funkciója garantált.

és ez csak a lencsék!

A keretekre ... A 8-as görbe alaprajzára tervezett Visták gyönyörűen hajlított keret, amely a nem kívánt oldalsó fény teljes védelmét kínálja. Ezeket a napszemüveget az iparág vezető optikai vázszerkezeteivel és a professzionális horgászok több mint 75 éves tapasztalattal együtt fejlesztették ki, hogy nem csak páratlan teljesítményt nyújtsanak, hanem stílusban is bőven.
A Visták 12 szélső nyílással rendelkeznek, mind a keret tetején, mind az oldalán, ami nagymértékben csökkenti a lencse ködképződését vagy párazását. A karok farka egy szuper kényelmes gumitömítéssel van ellátva, nem csak a kényelem érdekében, hanem a keretek nem kívánatos mozgásának minimalizálására, ha szélsőséges körülmények között.

A keretek egy szuper könnyű PC-anyagból készülnek, így rendkívül kényelmesek a hosszú élettartamú kopásokhoz, és mindegyik templomban finoman fémjelzett fém logóval vannak ellátva.

A Fortis Vistas - A jövőkép ...

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

  • Termék kód: VA
  • Elérhetőség: Raktáron
    Bruttó ár:
  • 32.500 Ft
  • Nettó ár: 32.500 Ft
  • 2 vagy több 3.333 Ft
  • 3 vagy több 2.222 Ft
  • 4 vagy több 1.111 Ft