Fortis Wraps

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

A vadonatúj Switch technológia lehetővé teszi, hogy a lencsék sötétednek az UV fény hatására. A lencsék olyan fényérzékeny molekulákat tartalmaznak, amelyek megváltoztatják az alakot és a színt, amikor az ultraibolya sugarak ütköznek. A lencse kezd világosítani, amint távolodnak az UV fénytől, fokozatosan visszatérve az eredeti állapotukba. A lencsék a 2. kategóriába tartozó sötét borostyánsűrű szűrőn indulnak el, és ezután "átkapcsolnak" a 3. kategóriába tartozó sötétbarna szűrőre, amely a napfény hatásától függ. Egy munkamenet során, akár hajnalban gyenge fényben, napközbeni napsütésben, akár sötétedéskor ültek, a Fortis Wraps with Switch technológia tökéletes árnyalat minden körülmények között. A képek színei változhatnak.

A Fortis Wraps tökéletesen illeszkedik az arcba, teljesen kiküszöböli a nem kívánatos fényt.
Nem csak az alakjuk, hogy megakadályozza a behatoló fényt, de oldali lencsékkel is rendelkeznek a teljes 180 fokos perifériás látáshoz.
A lágy gumibetétek a karosszériákon biztosítják, hogy ezek a keretek ne csússzanak le a fején, miközben a maximális kényelmet biztosítják. A keret tetején egyedülálló szellőztető rendszer növeli a légáramlást, amely megakadályozza a köd / köd felhalmozódását, amikor egy fészket tolakodnak vagy egy fát másznak a halak helyére.
Az elegáns, matt fekete hajlékony, könnyű keret azt jelenti, hogy kényelmesen viselhetők egész nap.

Elérhető a csúcsminőségű 24/7-es lencsék (barna) mindennapos használatra és az AM / PM (borostyánsárga) objektívekhez alacsony fényig, mint a hajnal és a sötétedés, valamint a vadonatúj Switch Lenses.

Switch - lencse, amely a fényerővel változik. Kiváló kontraszt definícióval rendelkezik. Ezek tökéletesek a gyenge fényviszonyoktól egészen a fényes fényviszonyokig, mivel a lencse sötétedni fog, amikor világos vagy világos, amikor sötét van.

Brown - egy objektív, amely jelentős kontraszt definícióval rendelkezik. Ezek tökéletesek a tárgyak víztelenítéséhez, és miért használják a legtöbb objektívünk ezt a színt. Kiválóan alkalmasak a gyenge fényviszonyoknak.

Amber - egy objektív, amely páratlan kontraszt definícióval rendelkezik. Az amber lencsék tökéletesek az alacsony fényviszonyokhoz, azaz a brit időjáráshoz! Ezek a lencsék garantálják, hogy megvilágítják a napot.

A Fortis Eyewear Wraps jön egy márkájú, kemény védő tokban is, melyet a táskájához csatlakoztathat a könnyű hozzáférés érdekében.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Fortis Wraps

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

  • Gyártó: Fortis
  • Termék kód: WR
  • Elérhetőség: Raktáron
    Bruttó ár:
  • 15.600 Ft
  • Nettó ár: 15.600 Ft