Fortis Owerwraps Polarised

Fortis Owerwraps Polarised

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

A Fortis OverWraps polarizált halászati ​​napszemüveg, amelyet FIT OVER rendszeres szemüvegre terveztek. Speciálisan vénylettel rendelkező szemüvegek számára készült, praktikus teljesítményt nyújtó napszemüvegek segítenek kiküszöbölni a nemkívánatos fényt, miközben kivágják a káprázást, hogy segítsék a horgászokat mélyebben.

A lágy gumibetétek a karosszériákon biztosítják, hogy ezek a keretek ne csússzanak le a fején, miközben a maximális kényelmet biztosítják. A keret tetején egyedülálló szellőztető rendszer növeli a légáramlást, amely megakadályozza a köd / köd felhalmozódását, amikor egy fészket tolakodnak vagy egy fát másznak a halak helyére.
Az elegáns, matt fekete hajlékony, könnyű keret azt jelenti, hogy kényelmesen viselhetők egész nap.

Elérhető a kiváló minőségű 24/7-es lencsék (barna), amelyek alkalmasak az egész napi kopásra és az AM / PM (borostyánsárga) lencsék alacsony fényviszonyokhoz, mint a hajnal és a sötétedés.

Brown - egy objektív, amely jelentős kontraszt definícióval rendelkezik. Ezek tökéletesek a tárgyak víztelenítéséhez, és miért használják a legtöbb objektívünk ezt a színt. Kiválóan alkalmasak a gyenge fényviszonyoknak.

Amber - egy objektív, amely páratlan kontraszt definícióval rendelkezik. Az amber lencsék tökéletesek az alacsony fényviszonyokhoz, azaz a brit időjáráshoz! Ezek a lencsék garantálják, hogy megvilágítják a napot.

A Fortis Eyewear Wraps szintén jön egy márkás, kemény védő tokban, melyet a táskájához csatlakoztathat a könnyű hozzáférés és a finom márkájú mikroszálas tisztítókendő segítségével.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

  • Termék kód: OW
  • Elérhetőség: Raktáron
    Bruttó ár:
  • 17.320 Ft
  • Nettó ár: 17.320 Ft