Fortis Bays Polarised

Fortis Bays Polarised

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

A vadonatúj Switch technológia lehetővé teszi, hogy a lencsék sötétednek az UV fény hatására. A lencsék olyan fényérzékeny molekulákat tartalmaznak, amelyek megváltoztatják az alakot és a színt, amikor az ultraibolya sugarak ütköznek. A lencse kezd világosítani, amint távolodnak az UV fénytől, fokozatosan visszatérve az eredeti állapotukba. A lencsék a 2. kategóriába tartozó sötét borostyánsűrű szűrőn indulnak el, és ezután "átkapcsolnak" a 3. kategóriába tartozó sötétbarna szűrőre, amely a napfény hatásától függ. Egy munkamenet során, legyen szó akár hajnalban is, a napfelkelte napsütésben, vagy a sötétedéskor megfagyasztva, a Fortis Bays with Switch technológia tökéletes árnyalat minden körülmények között. A képek színei változhatnak.

A Fortis Eyewear Bays polarizált napszemüvegeket 22 fokos szögben tervezték, így kiváló oldali lefedettséget biztosítanak az oldalsó fény behatolásának megszüntetéséhez. A Bays az első modell a Fortis termékcsaládban, amely magába foglalja a zérus csuklós technológiát, ami rendkívül könnyű és robosztusvá teszi ezeket a kereteket. Ezek a szemüvegek jóval magasabbak az árkategóriánál, mint más vezető gyártók.

A Bays a Fortis sorozat első olyan modellje, amely integrálja az XBlok technológiát. Fényvisszaverő felületi bevonat, amely további (vagy extra) tükröződést biztosít a látás javítása érdekében. Nem csak ez a technológia biztosítja a maximális funkcionalitást, de a fényvisszaverő felületi bevonat is esztétikailag kellemes, és tükörszínt hoz létre. Színválasztékban kapható, mindegyik úgy tervezték, hogy bizonyos színeket kiszűrjen a fényspektrumon belül, így maximális teljesítményt biztosít bármely állapotban.

A lencse leírása a fenti képgaléria szerint:
Barna (nem XBlok) - A legjobb kerek objektív kiváló kontraszt definícióval.
Zöld (nincs XBlok) - Kiváló objektív a "természetes látás" számára, ahogy a kék fény nagy része felszívódik.
Szürke (nincs XBlok) - Legjobb fényviszonyok. Ideális hosszabb kopáshoz, mivel a szürke lencse semleges a színspektrumon.
Fire XBlok - Kiváló az egész védelem.
Kék XBlok - Kiváló kontrasztot biztosít a napsütésben.
Arany XBlok - A legnagyobb kontrasztot kínálja. Ideális a sötét formák észleléséhez mély tiszta vízben.
SWITCH - lencse, amely a fényerővel változik. Kiváló kontraszt definícióval rendelkezik. Ezek tökéletesek a gyenge fényviszonyoktól egészen a fényes fényviszonyokig, mivel a lencse sötétedni fog, amikor világos vagy világos, amikor sötét van.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

  • Termék kód: BY
  • Elérhetőség: Raktáron
    Bruttó ár:
  • 12.600 Ft
  • Nettó ár: 12.600 Ft