Fortis Aviator

Fortis Aviator

Rendeld meg még ma!

Kiszállítás 1-2 napon belül

A vadonatúj Switch technológia lehetővé teszi, hogy a lencsék sötétednek az UV fény hatására. A lencsék olyan fényérzékeny molekulákat tartalmaznak, amelyek megváltoztatják az alakot és a színt, amikor az ultraibolya sugarak ütköznek. A lencse kezd világosítani, amint távolodnak az UV fénytől, fokozatosan visszatérve az eredeti állapotukba. Egy munkamenet során, akár hajnalban gyenge fényben, akár napközbeni napsütésben, vagy sötétedéskor figyelni kell őket, a Fortis Aviators a Switch technológiával tökéletes árnyalatok minden körülmények között. (A képek színei változhatnak).

Az Aviator alakja már több mint 70 éve a stílus ikonja. Fortis Eyewear hozza magának a saját csavarja ezeknek kell a napszemüveget beépítve a luxus teknős héj keret vagy szuper sima puha tapintású, matt fekete keret. A hihetetlen 21 gramm méretében ezek a keretek legmagasabb komfortot és klasszikus stílust kínálnak.

A polarizált barna lencsék lehetővé teszik a kontraszt pontos meghatározását. Ezek tökéletesek a tárgyak víztelenítéséhez, ezért a legtöbb objektívünk ezt a színt használja. Kiválóan alkalmasak a gyenge fényviszonyoknak. A legnépszerűbb színválasztás és a Fortis kollektívum által ajánlott.

A Fortis Eyewear Aviators egy márkájú védőtokkával és mikroszálas tisztító tasakkal is rendelkezik, hogy szemüvegét csillogva tartsa!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Captcha

Ingyenes szállítás

20.000Ft felett ingyenes a szállítás

  • Termék kód: AV
  • Elérhetőség: Raktáron
    Bruttó ár:
  • 10.240 Ft
  • Nettó ár: 10.240 Ft